Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне дербито от

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне дербито от
Коментари Харесай

Хари Магуайър аут за дербито с Ливърпул

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне дербито от Висшата лига против Ливърпул в неделя заради травма, сподели мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг.

Английският национал получи разтежение и бе заменен наложително при провалянето в Шампионската лига против Байерн Мюнхен във вторник.

Люк Шоу, който също беше контузен в този мач, възобнови тренировки, а Маркъс Рашфорд също се бори да се възвърне и да играе на " Анфийлд ", откакто пропусна мача с Байерн заради заболяване.

" Хари няма да бъде разполагаем за идните мачове, само че контузията му не е тежка и той няма да бъде дълго отвън терените ", сподели Тен Хаг на конференция.
 Клоп преди дербито с Манчестър Юнайтед: Едва ли ще победим още веднъж със 7:0
Клоп преди дербито с Манчестър Юнайтед: Едва ли ще победим още веднъж със 7:0

Такъв резултат е един път в живота, споделя немският управител

Мениджърът на Юнайтед добави, че Антони Марсиал, който също пропусна мача с Байерн поради заболяване, няма да бъде подготвен за гостуването на Ливърпул.

Юнайтед ще бъде без капитана Бруно Фернандеш, който е осъден, както и без трайно отсъстващите Лисандро Мартинес, Кристиан Ериксен, Каземиро и Джейдън Санчо.

Тен Хаг не сподели кой ще изведе тима с капитанската лента в отсъствието на португалския полузащитник.

Юнайтед беше победен с 0:7 при последното си посещение на " Анфийлд " през март, като записа най-тежкото си проваляне от повече от 90 години.

" Мисля, че всеки е мощно стимулиран, когато отиде на " Анфийлд ". Това, което всеки футболист желае, е да има това предизвикателство и да гледа напред. Не сме не запомнили загубата предишния сезон, само че би трябвало да си вземем поуките и в неделя да покажем друго лице ", сподели загар Хаг.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед не се тормози за поста си, макар натиска на фона на неприятното начало на сезона.

" Не, няма мотив за терзание. Защото аз съм тук, с цел да спечелвам и би трябвало да накарам тима да играе по-добре. Убеден съм, че мога да изведа тима на по-добро равнище ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР