Бившият собственик на Левски Тодор Батков е новият член на

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков е новият член на
Коментари Харесай

Тодор Батков влиза в Обществения съвет на БФС

Бившият притежател на Левски Тодор Батков е новият член на Обществения съвет на. Това заяви.

Адвокатът ще стане член номер 8 на Обществения съвет – конструкция, основана от предходния президент на БФС Борислав Михайлов и оставаща с дейна активност и при наследника му Георги Иванов.

Председател на Обществения съвет към ИК на БФС е Валентин Михов, негов заместител е Христо Порточанов. Другите са Андрей Желязков, Антон Попов, Божил Колев, проф. Лъчезар Димитров и Константин Баждеков. Сега към тях се прибавя и Тодор Батков.

Съветът стартира работата си през месец август 2022-а година и през това време е работил върху разновидности за ограничение на чужденците в българския футбол, а също по този начин и способи за подкрепяне на женския футбол, на детско-юношеския футбол, за увеличение на приходите от телевизионните права за клубовете. Следващото съвещание на Обществения съвет е на 10-и май.

Роденият на 17 октомври 1958 година правист е най-дългогодишния притежател и шеф на Левски. Той управлява клуба в интервала от 2001-а до 2015-а година. По време на неговото ръководство сините станаха първият български отбор, попаднал в групова фаза на Шампионската лига. Освен това те доближиха и до четвъртфинал в шампионата за Купата на УЕФА.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР