Защитникът на Манчестър Сити - Кайл Уокър, е на мнение,

...
Защитникът на Манчестър Сити - Кайл Уокър, е на мнение,
Коментари Харесай

Уокър: Ако спечелим Шампионската лига, ще се наредим сред най-добрите в света

Защитникът на Манчестър Сити - Кайл Уокър, е на мнение, че възможен триумф за " небесносините " в Шампионската лига ще утвърди британския тим като един от най-силните в света.

Сити към този момент стана първенец на Англия и победи с купата на Футболната асоциация. Мениджърът на тима от Манчестър - Пеп Гуардиола, завоюва 11 трофея след прекосяването на " Етихад Стейдиъм " през сезон 2016-2017.

Преди две години Сити игра своя първи край в Шампионската лига, само че загуби против Челси.

" Победата в този край не дефинира това, което сме създали през последните шест години. Евентуалното продобиване на Шампионската лига може доста да ни помогне да се превърнем в един от най-хубавите клубове във Висшата лига. Ако не бяхме толкоз мощни, нямаше да имаме пет първи места в последните шест сезона. Наистина сме мощен състав. Определено ще станем един от най-хубавите отбори в света, в случай че побеждаваме и в Лигата. Имаме още един късмет след провалянето против Челси ", съобщи Уокър, представен от Ройтерс.

Той отличи требъла на Манчестър Юнайтед от 1999 година, когато " алените дяволи " победиха с купата в Англия, купата на Футболната асоциация и Шампионската лига, както и сезона без загуба (2003-2204) на Арсенал.

Съперник на Сити във финала в Шампионската лига в Истанбул в края на актуалната седмица ще бъде Интер Милано.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР