Защитникът на Лудогорец Сисиньо подписа нов договор с шампионите, съобщиха

...
Защитникът на Лудогорец Сисиньо подписа нов договор с шампионите, съобщиха
Коментари Харесай

Бразилец преподписа с "Лудогорец" до 2020 г.

Защитникът на " Лудогорец " Сисиньо подписа нов контракт с първенците, оповестиха от клуба. Бразилецът ще остане в тима до юни 2020 година, откакто актуалният му договор с отбора от Разград изчиташе в края на сезона.

" Чувствам се ужасно в " Лудогорец ". Имам страхотни съотборници, с които постигнахме огромни триумфи и се веселя, че мога да оказа помощ на тима да реализира задачите си ", сподели Сисиньо пред уеб страницата на разградчани.

От клуба оповестиха, че към него е имало интерес от отбори от Европа и Бразилия, само че бранителят е избрал да остане на " Лудогорец сцена ".

Сисиньо дойде в " Лудогорец " през лятото на 2015 година, когато беше платен от елитния бразилски " Сантош ". Той има 47 мача и един гол за българския отличник във всички шампионати след прехвърлянето си. През сегашния сезон Сисиньо е записал 13 срещи и е има три асистенции.

Наскоро контракт с отбора подписа и Натанаел. Преди това и звездата Марселиньо също удължи договора си.

В края на сезона изтичат договорите на много от останалите футболисти на " Лудогорец ". Сред тях са Клаудиу Кешеру, Върджил Мисиджан, Светослав Дяков, Георги Терзиев и Козмин Моци.

Най-сложна е обстановката с холандеца Мисиджан, който за момента отхвърля да подпише нов контракт. Заради това крилото не попада в състава за мачовете на първия тим.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР