Защитникът на Лудогорец Козмин Моци изигра поредния си силен сезон

...
Защитникът на Лудогорец Козмин Моци изигра поредния си силен сезон
Коментари Харесай

Моци: Правя 10 титли с Лудогорец и спирам с футбола

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци изигра следващия си мощен сезон със зелената фланелка. След края му разградчани взеха седмата си поредна купа, а румънецът разкри какви са проектите му за бъдещето. А те включват още три трофея подред и отричане от футбола в Разград.

"Чувствам се добре тук, ще остана тук да печеля 10 трофеи и по-късно спирам с футбола ", съобщи Моци след награждаването и разкри по-близкостоящите цели пред отбора, а точно за новия сезон.

"Очакваме отново да играем в Шампионската лига, това е най-важното за всеки в клуба. Всяка година това е задачата на Лудогорец ", добави бранителят и разкри дали купата е пристигнала по-трудно от преди.

"Чувстваме се доста добре. Тази година беше доста по-трудно, в сравнение с се видя. Мислех, че ще се борим до края, само че играхме доста по-добре от ЦСКА най-после и по тази причина станахме първенци най-после. "

"Мачът с ЦСКА тук беше най-съществен за нас, спечелихме, дръпнахме им с 6 точки и всичко завърши. Никога не сме се тормозили. Не сме били сигурни, само че знаехме, че би трябвало да работим добре, с цел да сме първи и го направихме. 15 мача без загуба направихме, от февруари се представяхме все по-добре ", добави Моци и добави какви му би трябвало на тима.

"Страхотен колектив сме, от доста време играем дружно. Но с още 2-3 нови играчи, в случай че се почувстват добре, ще сме по-силни. Сега отиваме малко на отмора и по-късно почваме още веднъж похода ", приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР