Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Кристиан Гомис разкри част от

...
Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Кристиан Гомис разкри част от
Коментари Харесай

Кристиан Гомис: В момента се преговаря за евентуално продължение на договора ми

Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Кристиан Гомис разкри част от живота си пред френския уебсайт " Фут Меркато ". Бранителят е роден в столицата на Сенегал Дакар, само че е минал през няколко скромни френски тимове, като Стад Вернолитен, италианския АСД Корденонс, Ле Мюро, Паси Менил е ЕФ Бастия, преди да се озове за малко в Пари Сен Жермен.

" След Ле Мюро изкарах проби в Аталанта Бергамо, откъдето имаха интерес към мен. Всичко мина добре и трябваше да подпиша контракт, само че в последния миг това не стана поради административен проблем.

В България нещата вървят добре, съумях да се наложа като титуляр. Имат ми доверие, имам всичко разполагаем, с цел да се усещам добре. Атмосферата е невероятна, хората тук обичат футбола. Идва много аудитория, без значение от противника. Приятно е, изключително, когато играем против огромните тимове - Лудогорец или ЦСКА.

Да играем постоянно в Европа е спомагателна мотивация, още повече, когато към този момент сме пробвали. Миналата година ми бе за пръв път и натрупах доста зрялост в тези мачове (бел. ред. - с Копенхаген).

В момента се договаря за вероятно продължение на контракта ми, само че още няма съглашение. Когато пристигна моментът, ще взема решение. Но желая да се върна във Франция. Това е моята страна ", споделя той.

Бранителят признава, че фантазията му е да получи покана от националния тим на Сенегал. " Това е фантазията ми. Роден съм в Сенегал, това ще бъде огромна горделивост за мен ", сподели Гомис.
 Локомотив (Пловдив) означи 18 години от последната си шампионска купа
Локомотив (Пловдив) означи 18 години от последната си шампионска купа

" Черно-белите " печелят трофея след трагична победа над Славия с 3:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР