Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Кристиан Гомис коментира пред клубната

...
Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Кристиан Гомис коментира пред клубната
Коментари Харесай

Защитник на Локомотив : Срещата с Левски няма да е никак лесна

Защитникът на Локомотив (Пловдив) - Кристиан Гомис разяснява пред клубната телевизия идния конфликт с Левски в събота. Той е на мнение, че " черно-белите " могат да се поздравят с триумф.

" От две години съм в Пловдив. Животът тук ми харесва. Клубът също, както и почитателите. Изиграл съм много мачове за тима, само че имам един, който мога да дефинира като обичан и това е против Ботев Пловдив. Победихме ги с 6:0 в градското дерби.

Лагерът в Сандански мина добре. Тренирахме крепко две седмици, изиграхме и няколко контролни срещи. Надявам се, че сме подготвени за подновяването на шампионата Започваме в събота против Левски. Смятам, че срещата с Левски няма да е по никакъв начин лесна. Добър тим са, само че съм на мнение, че притежаваме нужното, с цел да ги победим. Имаме качествата, уповавам се, че ще се поздравим с триумфа.

Родом съм от Сенегал, само че още като бях дребен се преместихме да живеем в Париж. Когато се прибирам у дома, се пробвам да правя добрини. Последният път, когато бях в Париж, аз и моите другари купихме храна за 300 индивида в потребност. Такъв вид неща обичам да върша, тъй като има доста хора, които не могат да си разрешат да си купят много работи.

Предният сезон, когато се прибрах в Париж, желаех да изненадам моите другари - тези, с които съм израснал. Към края на сезона купих 60 тениски, отидох да ги раздам на другари от детството, които са ме подкрепяли и са ми помагали. Всеки път, когато се върна в Париж, употребявам опцията да разпространявам и да описвам за България, както и какъв брой добър е Локомотив (Пловдив) ", сподели Гомис.
 Освободен от Локо (Пд) се завръща в Беласица
Освободен от Локо (Пд) се завръща в Беласица

Айвън Ангелов още веднъж ще играе на " Цар Самуил "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР