Защитникът на Ливърпул - Вирджил ван Дайк, коментира победата на

...
Защитникът на Ливърпул - Вирджил ван Дайк, коментира победата на
Коментари Харесай

Вирджил ван Дайк: Важно е да печелим мачове като този

Защитникът на Ливърпул - Вирджил ван Дайк, разяснява успеха на отбора си с 2:1 против Лестър в мача от 18-ия кръг на Премиър лийг:

“Мисля, че бяхме доста неприятни на моменти, само че в такива моменти е добре да вземем три точки. Важно е да печелим мачове като този. Направихме го, тъй че има и нещо положително в днешния мач. Сега би трябвало да се възстановим и да се подобрим, с цел да сме подготвени за Брентфорд. Има доста неща, които би трябвало да подобрим. ”

“Онзи ден имахме добър мач в Бирмингам и се опитахме да продължим в същия дух. На моменти бяхме прекомерно бързи, а по-късно да губихме топката в сложни обстановки се отваряхме прекалено много. Противникът ни имаше доста играчи, които използваха мощните си страни, само че успяхме да вземем три точки ”, сподели още Ван Дайк.

Следващият мач на Ливърпул от Премиър лийг е против Брентфорд и не 2 януари (понеделник) от 19:30 българско време. При победа на възможен триумф и оттегляне в позициите на директните противници Манчестър Юнайтед и Тотнъм, мърсисайдци биха могли да се изкачат в топ 4 за първи път от доста време.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР