Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че тимът на

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че тимът на
Коментари Харесай

Вай Дайк сподели причината за късния обрат срещу Вила

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк съобщи, че отборът на „ мърсисайдци “ не е нужно да трансформира играта си и в най-тежките моменти, в случай че желае да стигне до успеха. Непремиримостта на тима бе в основата за късния поврат против Астън Вила и успеха с 2:1 като посетител.

"Не играхме по най-хубавия метод, това е реалност. Можехме да се оправим надалеч по-добре и при свободния удар, който получихме гола. След него обаче пресирахме сносно и единственият им късмет беше посредством Уесли през второто полувреме, само че аз съумях да изчистя топката “, показа холандецът.

„ Ние пък имахме добра опция с удара с глава на Садио, а Адам и Мо Салах също пропуснаха по един път. Имахме благоприятни условия за гол и не вкарахме, само че в края на мача стигнахме до изцяло справедливо равнене. Добре е, че се възползвахме от това и в последна сметка спечелихме. Когато играта ни върви, ние просто се стараем да не променяме нищо. На всеки тим му е мъчно да играе напълно в отбрана през всичките 90 минути и това значи, че ще имаш шансове “, добави той.

„ Вила е мощен тим, само че ние бяхме деликатни и ги държахме в отбрана през множеството време. Знам, че хората ще ни съдят след този мач, само че ние просто се стараехме да държим топката и да нападаме. Заслужихме си минимум точка, в това съм уверен ", съобщи Ван Дайк пред клубния уебсайт на „ мърсисайдци “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР