Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е доволен от важната

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е доволен от важната
Коментари Харесай

Ван Дайк: Никой не беше доволен от първото полувреме

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е удовлетворен от значимата роля, която играе при статичните положения за своя тим. Нидерландецът изравни за 1:1 и оказа помощ за обрата и успеха с 4:1 против Лутън в мача от 26-ия кръг на британското състезание.

" Радвам се. Мисля, че имахме доста положения през първото полувреме, само че не ги използвахме. Разбира се, пробвам се да играя значима роля при статичните положения освен в отбрана, само че и в офанзива.
 Ливърпул победи Лутън с 4:1 в мач от Висшата лига
Ливърпул си поигра с огъня, само че завоюва против Лутън

Ето детайлности

Няколко пъти бях непокрит, само че топката не стигна до мен, само че голът ми се получи прекрасен. Какво си приказваха на почивката? Никой не беше удовлетворен от първото полувреме.

Бързахме в последната третина и грешахме в последния пас. Очевидно е изцяло обикновено да се чувствате нервни, когато не вземате положителни решения. Лутън е добър тим и те играят футбол, като поемат опасности. Като цяло беше страхотна вечер, само че в този момент е време да се съсредоточим върху уикенда ", сподели ван Дайк, представен от BBC.

Ливърпул продължава да е водач в класирането с 60 точки, на 4 точки пред Манчестър Сити, само че " жителите " имат мач по-малко. Лутън е на 18-о място с 20 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР