Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън каза, че отборът на червените

...
Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън каза, че отборът на червените
Коментари Харесай

Анди Робъртсън дава подробности за речта на Юрген Клоп при напускането на Ливърпул – „Никой не знаеше къде да търси“

Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън сподели, че тимът на алените е бил в потрес, когато Юрген Клоп им е оповестил, че ще напусне в края на сезонът.

Германският треньор е подготвен да постави завършек на деветгодишния си престой на Анфийлд в края на 2023/24, макар че му остават две години от контракта. Шокиращото известие дойде в петък с признанието на 56-годишния футболист, че изчерпва силата си, с цел да продължи да управлява колосите от Висшата лига.

Клоп би предпочел да остави всички на мрачно до края на сезона и да си тръгне, откакто е вдигнал повече титли. Въпреки това той осведоми чиновниците на клуба още през ноември за решението си и треньорите Пепийн Лийндерс, Петер Кравиц и Витор Матос ще изоставен по едно и също време.

Това е миг, който ще алармира за забележителна смяна в Ливърпул, такова е въздействието на Клоп и това ще се усети по-силно в съблекалнята, в сравнение с на всички места другаде. Робъртсън, който играе под управлението на някогашния началник на Борусия Дортму...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР