Защитникът на Левски Давид Яблонски изправи косите на треньора Славиша

...
Защитникът на Левски Давид Яблонски изправи косите на треньора Славиша
Коментари Харесай

Яблонски притесни Стоянович преди гостуването в Разград

Защитникът на Левски Давид Яблонски изправи косите на треньора Славиша Стоянович. Причината е, че чехът се оплаква от контузия в адукторите. Това не е по никакъв начин добра вест за “сините” преди гостуването на Лудогорец в Разград на 20 октомври.

Заради контузията Яблонски не тренира на цялостни обороти в последните дни. От лекарския щаб на “сините вършат всичко допустимо той да е подготвен на 100% за гостуването на първенците. Засега изгледите са, че централният бранител има огромни шансове да бъде на терена на “Лудогорец Арена”. Той нееднократно е стискал зъби и е играл на инжекции, когато се постанова. Желанието и на самия футболист е да бъде измежду титулярите и да помогне на съотборниците си във значимия конфликт. Възпитаниците на Славиша Стоянович имат задатък от 2 точки пред втория Лудогорец и 3 пред ЦСКА-София. Те към този момент съумяха да победят “Армейците”, а в този момент се гласят да сторят същото и с разградчани. Под управлението на сръбския треньор със словенски паспорт тимът има 9 победи в 10 мача.

Под сериозна въпросителна за гостуването на Лудогорец остават още двама чужденци - Паулиньо и Богдан Вашчук. Бразилското крило обостри контузия по време на дуела със Славия (2:0). Той остана на терена 45 минути, след което бе сменен. Оказа се, че фланговият нападател е почнал дуела на обезболяващи инжекции. Той още не тренира наедно със съотборниците си.

Естонецът Вашчук трябваше да играе в контролата против втородивизионния Локомотив (София), само че пропусна мача поради мускулен проблем. На “Герена” се надяват офанзивният халф да стартира естествени тренировки от през днешния ден.

Напълно излекувани от контузиите си са Станислав Костов и Габриел Обертан. Двамата бяха на терена при триумфа над Славия, макар че имаха травми. Костов е единственият здрав нападател на Левски сега.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР