Защитникът на Италия Леонардо Бонучи бе категоричен, че „скуадра адзура“

...
Защитникът на Италия Леонардо Бонучи бе категоричен, че „скуадра адзура“
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Бонучи: Не се плашим от Уембли!

Защитникът на Италия Леонардо Бонучи бе безапелационен, че „ скуадра адзура “ не се тормози от обстоятелството, че финалът на Евро 2020 ще се играе на „ Уембли “ в Лондон. Сблъсъкът за купата е в неделя от 22:00 часа, а съперник на италианците ще е Англия.

" Евентуална победа на финала ще бъде значима крачка напред за целия италиански футбол. Титла ще донесе голяма наслада за всички италианци. Не търсим извинения, съсредоточени сме напълно върху мача и чакаме с неспокойствие да стартира. Ще играем на " Уембли ", само че това не ни тормози ни минимум ", съобщи Бонучи на онлайн конференция. По-рано през днешния ден трима чиновници на медиите дадоха позитивна проба за ковид в щаба на „ адзурите “. Официалните лица мигновено ускориха ограниченията в " балона " и осигуриха проби за футболистите.

„ Англия разполага със страхотни нападатели и би трябвало доста да внимаваме. Може да ни основат неприятности и би трябвало да бъдем готови за офанзивите им на скорост. Хари Кейн е измежду най-хубавите нападатели в света, само че и преди сме играли против нападатели от международна класа. Ще се постараем да опазим суха мрежа ", добави Леонардо Бонучи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР