Защитникът на ИнтерФранческо Ачерби сподели очакванията си за утрешното домакинство

...
Защитникът на ИнтерФранческо Ачерби сподели очакванията си за утрешното домакинство
Коментари Харесай

Ачерби: Знаем, че определени играчи могат да решат мача с Порто

Защитникът на ИнтерФранческо Ачерби показа упованията си за утрешното домакинство против Порто от осминафиналите на Шампионската лига, като също по този начин уточни какво не му е харесало в играта на тима при успеха с 3:1 над Удинезе.
 Индзаги: С огромно наслаждение ще се изправя против Консейсао Индзаги: С огромно наслаждение ще се изправя против Консейсао
“Утре ще бъде значим мач. Знаем тяхното качество и опита им в евротурнирите. Те са първокласен, физически и умел тим, който контраатакува добре. Двубоят ще бъде сложен, само че ние се опитваме да се подобряваме във всяка подготовка и всеки мач, както и да позволяваме допустимо минимум голове. Знаем, че избрани играчи могат да решат дуела. Срещу Удинезе направихме положително първо полувреме, само че след почивката бяхме прекомерно офанзивни и можехме да загубим. Ако ни бяха вкарали, нещата можеха да се развият по различен метод и в този момент щяхме да приказваме за друг дуел. За мен става въпрос за благотворителност. Всеки желае да вкара, само че това не всеки път е позитивно, тъй като може и да не победиш. Мачовете могат да се печелят даже в 95-ата минута, тъй че би трябвало да имаме баланс от самото начало, знаейки, че би трябвало да сме положителни и в това да не позволяваме голове.

Винаги давам най-хубавото от себе си. Знам, че това е трогателен мач и ще бъде прелестно да го изиграем. Подготвям се както постоянно с огромни внимание и централизация, надявайки се да позволи допустимо минимум неточности и да оказвам помощ на моите съотборници. Какви са разликите, когато играят Марсело Брозович или Хакан Чалханоолу? Те са двама доста мощни играчи, като Брозович е доста добър в своята роля, когато е здрав, а Чалханоолу към този момент се оправя добре на тази позиция, като прави страховит сезон. И двамата желаят топката, търсят играта и се движат много. Който и от тях да играе, постоянно се оправя добре. В Порто има футболисти, които играят дружно от доста години и умеят да се измъкват от напрежението. Те имат качество и се познават. Добри играчи са и вършат малко неточности, като са привикнали да играят в тези шампионати. Това ще бъде много комплициран мач ”, разяснява Ачерби на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР