Защитникът на Челси – Бен Чилуел, се очертава като трансферна

...
Защитникът на Челси – Бен Чилуел, се очертава като трансферна
Коментари Харесай

Звезда на Челси е една от основните цели на Ман Сити за лятото

Защитникът на Челси – Бен Чилуел, се обрисува като трансферна цел на британския първенец Манчестър Сити. „ Гражданите “ се чака да потърсят нов краен защитник през лятото, защото бъдещето на Жоао Кансело в клуба е нестабилно след разногласието му с мениджъра Хосеп Гуардиола, след който португалецът беше пратен чартърен в Байерн Мюнхен.

Според Фабрицио Романо, който пишеше в колонката си за CaughtOffside, Сити обмислят трансфер на Чилуел от известно време.

„ Бен Чилуел е един от играчите, които са следени от Манчестър Сити от години. Със сигурност той е един от левите бекове, които клуба има интерес, само че знам, че не е единственият. Те (Манчестър Сити) ще сформират къс лист от играчи на тази позиция и ще решат по какъв начин да действат дружно с Пеп (Гуардиола) през май/юни “, написа Романо.

Чилуел мина на „ Стамфорд Бридж “ от Лестър Сити през 2020-а година за 50 милиона паунда. Въпреки това, той не съумя да покаже изцяло своите качества заради непрекъснати травми, които стопираха развиването му. Миналото лято пък лондончани привлякоха Марк Кукурея за 60 милиона паунда, макар че той се бори да се наложи в клуба.

Манчестър Сити пък неотдавна беше упрекнат в над 100 нарушавания на финансовите правила от Висшата лига, още от 2009-а година. Ако обвиняванията бъдат потвърдени, „ жителите “ могат да бъдат изправени пред изваждане от Висшата лига. Но се чака да пренебрегват повдигнатите против тях обвинявания и да следват проектите си за лятна селекция, най-малко все още.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР