Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс заяви, че отборът е

...
Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс заяви, че отборът е
Коментари Харесай

Хумелс: Не е лесно да взимаш правилните решения в полуфинал на Шампионска лига

Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс съобщи, че тимът е изиграл отличен мач при домакинската победа на Пари Сен Жермен с 1:0 в първи мач от полуфиналния конфликт сред двата отбора в Шампионската лига по футбол. Реваншът ще се състои на 7 май в Париж.

" Изиграхме топ дуел през днешния ден, представихме се доста зряло. Помагахме се един на различен, с цел да се представим по този метод ", разяснява пред DAZN Хумелс, който бе определен за Играч на мача от Европейската футболна централа - УЕФА.

" Не е елементарно да останеш спокоен и да взимаш правилните решения в полуфинал от Шампионската лига, само че ние направихме това в дълги интервали от мача. Разбира се, че желаеме да отидем на " Уембли ", само че във вторник в Париж ни чака доста сложен дуел. Ако желаеме да стигнем до финала, би трябвало да можем да се оправим в Париж ", приключи Матс Хумелс след дуела в сряда вечер на стадион " Сигнал Идуна Парк " в Дортмунд.

Настоящият контракт на 35-годишния защитник с Борусия изтича в края на сезона, само че съгласно информациите, двете страни към този момент договарят за удължаването му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР