Защитникът на Барселона Маркос Алонсо се е съгласил да поднови

...
Защитникът на Барселона Маркос Алонсо се е съгласил да поднови
Коментари Харесай

Маркос Алонсо се е съгласил на нов договор с Барселона, но бъдещето му остава неясно

Защитникът на Барселона Маркос Алонсо се е съгласил да възобнови контракта си с клуба, само че бъдещето му въпреки всичко остава неразбираемо, твърди изданието Jijantes. 

32-годишният футболист се причисли към каталунците през предишното лято със свободен трансфер от британския Челси. Той даде единодушие за възобновяване на договора му през януари за нови два сезона, само че Барселона не съумя да записва договорката поради финансовите си проблеми. Каталунците може би ще се опитат да намерят нов тим и вероятно да вземат някаква трансферна сума за играча.
 Коке за съдийската бригада на дербито с Барселона: Те са купени Коке за съдийската бригада на дербито с Барселона: Те са купени
Алонсо има предложения от други тимове и разновидността да напусне испанския гранд още това лято не е изключен. Агентът на испанеца Фали Рамадани се е срещнал през днешния ден със спортния шеф на клуба Матеу Алемани, с цел да обсъдят опциите пред футболиста, само че дефинитивно решение не е взето.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР