Защитникът на Арсенал - Такехиро Томиясу е в отлично настроение

...
Защитникът на Арсенал - Такехиро Томиясу е в отлично настроение
Коментари Харесай

Защитник на Арсенал заля с похвали Микел Артета

Защитникът на Арсенал - Такехиро Томиясу е в чудесно въодушевление поради представянето на " артилеристите " този сезон в британската Висша лига.

" Разбираме повече футбола на Артета. Имаме дълбочина, имаме някои нови играчи, само че най-важното е, че разбираме футбола на Микел повече, в сравнение с предишния сезон. Миналия сезон разбрахме, само че не можахме да го използван. Сега разбираме и демонстрираме играта, която той желае от нас. Това е огромна разлика.

Микел познава футбола, знае неговата конструкция. Той знае всичко. Нашата работа е да изразим на терена това, което той споделя. Аз му имам вяра. Той е просто необикновен. Най-добрият треньор, с който съм работил.

Спечелването на Висшата лига е най-голямата фантазия на всеки състезател. Но изиграхме единствено 19 мача и е рано да приказваме за това. Трябва да прекосяваме от мач в мач, както споделя Микел. Трябва да вървим към задачата и ще вървим към нея. Фокусирани сме върху това ", сподели Томиясу.

Арсенал е водач във Висшата лига с 50 точки от 19 мача. Вторият Манчестър Сити има 45 точки след 20 мача. Японецът записа 15 мача този сезон във Висшата лига и означи една асистенция.
 Арсенал преподписа с Габриел Мартинели
Арсенал преподписа с Габриел Мартинели

Новият договор на играча изтича през лятото на 2027 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР