Защитникът на Арсенал Сократис обрисува възхищението си от постигнатото от

...
Защитникът на Арсенал Сократис обрисува възхищението си от постигнатото от
Коментари Харесай

Защитник на Арсенал засипа ВВД с похвали

Защитникът на Арсенал Сократис обрисува възхищението си от постигнатото от Върджил Ван Дайк през миналия сезон, като прикани към повече почитание към бранителите като цяло.

Холандският дирек в отбраната на "мърсисайдци " имаше феноменална 2019-та година, в която оказа помощ на Ливърпул да завоюва купата от Шампионската, както и да изведе тима си на косъм от грабването на купата от Висшата лига. За тези собствен старания Ван Дайк беше отличен като футболист на годината на Острова, като той се подреди и на второ място в листата на "Златна топка ".

Всички тези достижения са задоволителни за сътрудника на Ван Дайк Сократис да се изкаже извънредно ласкаво по адрес на играча.

"Той имаше съвършена година. Това, което Ван Дайк направи е доста мъчно за бранител да повтори. Той беше на стахотно равнище ", стартира гръцкият бранител.

"Тенденциите във футбола сега са ориентирани към отдаването на повече внимание на офанзивните играчи. Мисля, че е време централните бранители още веднъж да получат повече почитание ", приключи Сократис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР