Защитата на семейството на убития Димитър Малинов от Цалапица поиска

...
Защитата на семейството на убития Димитър Малинов от Цалапица поиска
Коментари Харесай

Делото за убийството в Цалапица: Поискаха нов следствен експеримент с Рангел Бизюрев

З ащитата на фамилията на убития Димитър Малинов от Цалапица изиска нов следствен опит с присъединяване на към този момент изгонвания у нас Рангел Бизюрев. Искането е подадено до Окръжната прокуратура.

Бизюрев е декларирал, че ще спомага на полицията за определяне на детайлите към закононарушението. Според версията му обидни реплики по негов адрес са станали причина за гибелта на Димитър.

Нанесъл му е четири удара по тялото, само че не и в лицето. На побоя е участвал един от арестуваните близнаци - Борислав. Неговите показания са най-противоречиви, защото твърди, че съдбовните удари са породени точно от Бизюрев.

От прокуратурата оповестиха, че следва сред двамата да бъде направена очна ставка, както и да бъдат разпитани още очевидци, съобщи.

„ До момента трансферират напълно виновността на Рангел. Твърдят, че единствено той е бил Митко. Близките на Димитър не са съгласни. Хората в Цалапица, с които съм говорила, неведнъж са заявявали, че и братята имат присъединяване в убийството. Искаме да бъде изработен нов следствен опит ”, съобщи Антоанета Николова, юрист на фамилията на Димитър.

„ Това е насмешка с нас, насмешка с паметта на Митко, насмешка с всички, тъй като занапред ще има други почернени фамилии ”, споделя Атанаска Бакалова, майката на убития Димитър.

„ Щом ние в никакъв случай повече няма да забележим близкия ни човек, не би трябвало и те да виждат своите родственици. Искаме пожизнен затвор без право на подмяна ”, разяснява Марина Маринова, братовчедка на Димитър.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР