Зашеметяващи кадри от дрон над Москва и забързани сцени от

...
Зашеметяващи кадри от дрон над Москва и забързани сцени от
Коментари Харесай

Руски рапър възпя властта и получи над 1 млн. нехаресвания

Зашеметяващи фрагменти от дрон над Москва и забързани подиуми от динамичния живот в града. Последният клип на съветския реализатор Тимати не можеше да остане неусетен.

Едва ли един от най-известните съветски рапъри обаче е очаквал тъкмо такава реакция против видеото, заяви Свободна Европа. Клипът на парчето „ Москва “, изпълнено от Тимати и GUF, се оказа толкоз непопулярно в YouTube, че Тимати го смъкна единствено два дни след премиерата.

Той получи над един милион отбелязвания „ Не одобрявам “ и по този начин сложи връх за най-нехаресвания клип в историята на YouTube в Русия.

Всичко това се случи поради подмазваческия текст и несъответствуващия миг на премиерата.

Предвидливи консуматори са свалили клипа и той към момента може да бъде открит в мрежата.

Песента е прослава на Москва – съветската столица, където живеят над 12 милиона души. Но с думите си Тимати жигосва митингите в поддръжка на свободни избори, които заляха Москва в последните седмици. Изпълнителят също възпява кмета на Москва Сергей Собянин, непосредствен до Кремъл, упрекван в корупция и жестоко смазване на митингите. „ Пето потомство кореняк московчанин, аз не отивам на митинги “, подрежда Тимати в клипа, а на екрана се редуват панорамни гледки от Москва. „ Ще забия един бургер за здравето на Собянин “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР