Зашеметяваща природа, чистота и свеж полъх събира комплекса, намиращ се

...
Зашеметяваща природа, чистота и свеж полъх събира комплекса, намиращ се
Коментари Харесай

Комплекс ”Язовир Крапец”: Планински въздух, райска гледка и спокойствие. Какво друго му трябва на човек?

Зашеметяваща природа, непорочност и пресен лъх събира комплекса, намиращ се сред Плевен, Търново и Габрово. Само на 17 км от Севлиево и 19 км от Ловеч, " Язовир Крапец " се простира на повърхност от към 2500 дка и заема водна повърхност от над 1800 декара. Тай предлага всички нужни условия за отдих - лов на риба, туризъм, велотуризъм и други

 

Природата в региона е зашеметяващо красива. Американски туристи съпоставят почивната база с изискванията за отдих край ез. Тахо - пример за добра отмора. Разликата е единствено в размера, само че комфортът е същият. Комплексът предлага първокласни фамилни къщи.

.

Верандите, обърнати към басейна и язовира, основават неповторима атмосфера и чувство за цялостен релакс. Какво по-хубаво от песента на птиците и райската панорама?

 

В гората към язовира има разнородни гъби – манатарки, печурки, младоженка гъба, а самият язовир е богат на разнообразни типове риба и е със свободен достъп за лов на риба. До него се стига по основен път София, Варна, извеждащ право до водоема.

.

.

Рибата, която се предлага за ядене, се смята за върховен пилотаж в кулинарията - шаран толстолоб, бял амур както и редица други сладководни риби вършат менюто предизвикателство и за най-големите познавачи.

 

" Язовир Крапец " е превъзходен избор за отдих за цялото семейство. Предлага занимания и за най-малките - пързалки, катерушки, люлки, водни колелета и други. Списъкът на удоволствията е дълъг. Яхта, водни колелета, кану каяк, джетове, тенис на маса, билярд, сауна, дори и площадка за стартиране на лодка.

.

Комплекс " Крапец “ мисли за положителното ви въодушевление 24/7 и ви кани да разпуснете и да се забавлявате на воля. Механата ви чака, а купонът е съпроводен с вкусно приготвена храна.

.

И нещо значимо: обезпечена е услугата Drink And Drive. Може да се споделя още, само че най-добре е да отидите и да се уверите на място. Няма смешка – в действителност е фантастично.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР