Зашеметяваща първа победа в “Серия А за тази кампания постигна

...
Зашеметяваща първа победа в “Серия А за тази кампания постигна
Коментари Харесай

Дъжд от голове в Рим – ВИДЕО

Зашеметяваща първа победа в “Серия А ” за тази акция реализира тимът на Рома след погром със 7:0 против Емполи. След като имаха в актива си едвам една точка след първите три кръга, момчетата на Моуриньо раздраха своя противник. Срещата се организира на стадион “Олимпико ”.

 Снимка: БГНЕС

Двубоят във “Вечния град ” стартира с тотална доминация на “Вълците ”, като до 10-та минута резултатът беше 2:0. Точни за домакините бяха Пауло Дибала от дузпа още във 2-рата минута. Ренато Санчес удвои в 8-мата и по този начин удобният задатък разреши на офанзивните играчи да разкрият капацитета си. До края на полувремето автогол на Алберто Граси направи резултатът типичен – 3:0.

През второто полувреме картината на терена не се промени, Пауло Дибала (55′), Кристанте (80′), Лукаку (82′) и Манчини (86′) оформиха пагубното за тима от Тоскана – 7:0.

 Снимка: БГНЕС

На “Олимпико ” атмосферата след края на дуела бе приповдигната, само старши треньорът на домакините Жозе Моуриньо остана сериозен, макар разгрома: „ Добро показване, само че не е значимо това 7:0. Искахме да спечелим с удобен резултат. Имаше възходи и падения, в това число във връзка с физическата форма, тъй че не всеки беше подготвен да играе 90 минути с висока активност. Съжалявам за Емполи, само че това е футболът. Понякога се получава 7:0. Но въпреки всичко не ми харесаха някои неща в играта на моя тим, дружно с треньорите ще проучваме всичко по-подробно “, съобщи “Специалния ”.

 Снимка: БГНЕС

Благодарение на трите точки Рома съумя да се изкачи до 12-та позиция, а Емполи остава единственият тим в “Серия А ” без маркиран гол и с 0 точки разумно заема последното място в класирането.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР