Засегнатите бизнеси ще бъдат обезщетени, независимо, че заповедта идва от

...
Засегнатите бизнеси ще бъдат обезщетени, независимо, че заповедта идва от
Коментари Харесай

Александър Иванов, ГЕРБ: Светът и Европа прилагат много по-строги мерки от нашите

" Засегнатите бизнеси ще бъдат обезщетени, без значение, че заповедта идва от районните здравни управляващи ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Александър Иванов, претендент за народен представител от ГЕРБ.

Поводът бяхя митингите на притежатели на магазини в Плевен и в Благоевград поради решението да бъдат затворени моловете там в идващите две седмици.

Той напомни, че светът и Европа ползват доста по-строги ограничения, има вечерен час, за излизане отквъщи се изпраща текстово известие и добави, че всичките бизнеси в България са лимитирани, само че въпреки всичко са минимум лимитирани, съпоставено с Европа, а проектът на държавното управление през цялото време е бил да се отворят Коронавирус отделения, да има лаборатории, което е и факт.

" Правителството, жителите и бизнесите съумяха да се нагодят към неподходящите условия ", безапелационен бе Александър Иванов.

Той съобщи, че програмата на ГЕРБ не е оповестена още, само че те залагат на качество, не на скоростта.

Иванов акцентира още, че в здравната рецесия най-важни за хората, човешкият запас. И неговата вяра е хората, които се се върнали от чужбина, да останат да работят тук.

" Преди рецесията имаше дефицит на фрагменти, най-важно е бизнесът да резервира личния състав си и точно към това бяха ориентирани ограниченията. ГЕРБ е потвърдила, че може да ръководи сполучливо страната по време на рецесии ", заключи Александър Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР