Засега сме опозиция, нужен е диалог, Борисов може да има

...
Засега сме опозиция, нужен е диалог, Борисов може да има
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Засега сме опозиция, нужен е диалог, Борисов може да има и план Б

Засега сме съпротива, необходим е разговор, Борисов може да има и проект Б. Разговорите би трябвало да прераснат в разговор. Нормалността, за която призоваваме, се осланя на разговора. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ Ако Движение за права и свободи взе участие в болшинството, ще създадем по този начин, че дневният ред на хората да е и дневен ред на Народното събрание. Чухме в лидерските диалози сред " жертви и палачи ", че са се помирили. Не видяхме Рашков на тази среща, другояче като среща е похвално да си беседват политическите партии, нашата вяра е те да прераснат в разговор. Ние ясно сме декларирали, че има голям брой рецесии, те се задълбочиха, само че шапката на всички тези рецесии е политическата, тя минава през разговор. Ние декларирахме и поехме ангажимент, че в случай че Движение за права и свободи взе участие в болшинството в Народно събрание ние ще създадем, тъй че дневният ред на обществото да стане дневен ред на Народно събрание и на бъдещия постоянен кабинет, който може да бъде излъчен от постоянен парламент, което може да стане единствено с разговор ", сподели още водачът на Движение за права и свободи.

„ Имаме подготвеност да приказваме с всички, в 49-то Народно събрание следим диалозите сред първите две парламентарни групи. Ние към този момент не сме канени да участваме в това оформящо се болшинство сред първите сили и по тази причина към този момент сме съпротива. Виждаме диалози, желаеме да стигнем до разговор, стигнем ли до разговора, ще има потребност от Движение за права и свободи ", добави Карадайъ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР