Засега не са намерени незаконни оръжия или взривни вещества в

...
Засега не са намерени незаконни оръжия или взривни вещества в
Коментари Харесай

Не намериха мини в двора на арестувания от френския легион


Засега не са открити противозаконни оръжия или взривни субстанции в парцела на Иван Пачелиев от тополовградското село Орешник, които се барикадира в къщата си и стреля по служители на реда при опита да му бъде връчена призовка. Това споделиха от Районната прокуратура в Тополовград.

Пачелиев има 2 дългоцевни оръжия и револвер, за които има позволение. Документите обаче ще се ревизират е прецизирал наблюдаващият делото прокурор Христо Джонджоров, съобщи Българска национална телевизия. Процесуално-следствените дейности огледи, претършуване и изземване ще продължат и през днешния ден. Те са били провокирани от съмнения на проверяващите след реплики при задържането на мъжа.

Междувременно от прокуратурата оповестиха, че е повдигнато обвиняване на 35-годишният някогашен легионер. Текстът планува отнемане от независимост до 3 години или изправителен труд. В мощ също от нощес е 72-часовата мярка " задържане под стража " постановена от прокуратурата. Предстои обвиняването да внесе искане за за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане по стража " по отношение на Иван Пачелиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР