Засега американската Академия не е коментирала твърденията.Президентът на Украйна Володимир

...
Засега американската Академия не е коментирала твърденията.Президентът на Украйна Володимир
Коментари Харесай

Президентът на Украйна Володимир Зеленски иска да направи изявление на Оскарите

Засега американската Академия не е коментирала изказванията.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски водел диалози с Академията за кинематографично изкуство и науки на Съединени американски щати, връчваща премиите " Оскар ", да говори  по време на наградната гала по-късно през днешния ден, оповестяват вестниците " Ню Йорк пост " и " Дейли мейл ".

Източници споделиха, че се обсъждало малко изявление на Зеленски. Не е ясно дали то ще е онлайн или ще е авансово записано. Според източниците имало и диспути дали " Оскарите " да останат аполитични, до момента в който в Украйна бушува война, предава Българска телеграфна агенция.
 

Телевизия Ей Би Си, която ще излъчва шоуто, също не е направила коментар по тематиката.

Американският артист и режисьор Шон Пен пък прикани за протест на американската Академия, в случай че Зеленски не бъде поканен да направи изявление по време на церемонията за " Оскарите ". В изявление за Си Ен Ен, обещано от Полша, където е сега с неправителствената си организация, оказваща помощ на украинските бежанци, Шон Пен сподели, че в случай че Академията е решила да не включи в програмата на церемонията украинския водач, " това решение би било най-срамният миг в цялата холивудска история ". Пен заплаши, че ще унищожи своя личен " Оскар ", спечелен  през 2008 година за най-хубава мъжка роля във кино лентата " Мляко ", в случай че Зеленски не бъде поканен да се включи в церемонията, заяви " Холивуд рипортър ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР