Заседанието ще се проведе от 10.30 часа на Дондуков“ 2

...
Заседанието ще се проведе от 10.30 часа на Дондуков“ 2
Коментари Харесай

Телефони Звънят На Пожар, Какво Се Случва В Държавата! Президентът Румен Радев Спешно Свиква Важните Хора! Сигурността На Всички И Отбраната

Заседанието ще се организира от 10.30 часа на „ Дондуков “ 2 на тематика „ Роля на Република България за развиването на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз (ОПСО) в подтекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 “, оповестиха от прессекретариата на президента.

За последно Радев свика КСНС през октомври предходната година, като тогава тематиката беше „ Необходими за законодателни ограничения за противопоставяне на корупцията ". Тогава обаче когато стана скандал - поради липса на кворум президентът трябваше да приключи съвещанието и да насрочи ново. Причина за това беше отсъствието или по-ранното овакантяване на някои от министрите, ангажирани с интернационалните пътувания.

От Българска социалистическа партия обявиха, че ръководещите са бойкотирали КСНС.

Премиерът Бойко Борисов обаче отхвърли това и даже разпореди на министрите за идващото съвещание да отсрочат всевъзможни задължения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР