Заседанието на Правна комисия продължи до 00.16 ч., двама от

...
Заседанието на Правна комисия продължи до 00.16 ч., двама от
Коментари Харесай

Кирилов: Двама от шестимата членове на БСП бяха неработоспособни в правната комисия

Заседанието на Правна комисия продължи до 00.16 ч., двама от шестима от членовете от Българска социалистическа партия останаха до дъно, само че за жалост явно неработоспособни. Това съобщи ръководителят на правната комисия и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов по време на дебатите по наименованието на измененията в Изборния кодекс и във връзка със среднощното съвещание на комисията по правни въпроси.

„ В това 10-часово съвещание на Комисията по правни въпроси опозицията не беше прекратена “, сподели Кирилов и добави, че не се е отмервало времето на изявления, както е по устав, тъй като е било значимо да бъдат чути гласовете на опозицията и гласовете не българите в чужбина и на извънпарламентарната съпротива.

Според него се спекулира с формулировката, че се е желало приемане на текстове от измененията по принцип.

„ Поправките бяха дефинирани съответно. Бяха показани на вниманието на комисията, само че видите ли двамата сътрудници от Българска социалистическа партия, тъй като не си мислете, че цялостният състав на членовете на Правна комисия от Българска социалистическа партия участваше в този спор. Даже аз се веселя, че до края на дебата останаха двама от вашите общо шест представителя в Комисията по правни въпроси. Останаха, само че, уви, за жалост явно неработоспособни. Целейки да основават бих споделил публичен артикул за отвън правната работа на комисията, изясни националният представител.

Данаил Кирилов добави, че има офанзиви от страна няколко правни адвокатски фирми, една от които обслужваща Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР