Заседанието на Националния съвет на БСП се отлага за нова

...
Заседанието на Националния съвет на БСП се отлага за нова
Коментари Харесай

Заседанието на Националния съвет на БСП се отложи


Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия се отсрочва за нова дата по три аргументи. Това оповестиха от пресцентъра на " Позитано " 20. Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия ще се организира на 10.02 (петък) в 14.00 часа

1.Заради неприятното време в страната най-отдалечените делегации не съумяха да дойдат в точния момент.

2.Част от членовете на Националния съвет са ангажирани през днешния ден по места с договаряния за състава на районните изборни комисии.

3. Имаше членове на Националния съвет, които участваха, само че отхвърлиха да се записват за да провалят присъединяване на Българска социалистическа партия в идните избори.

Припомняме, че повече от час Националният съвет на Българска социалистическа партия не може да стартира работа, тъй като няма кворум, оповестиха за " Гласове " източници от партията.

Вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия не се записва и неодобрява лидерката Корнелия Нинова за значимото съвещание. На него Националният съвет трябваше да утвърди съдружната формула за присъединяване в парламентарните избори, да даде начало и да дефинира график за осъществяване на общински и районни конференции за номинации за депутати, както и на регионални препоръки за нареждане на листите по региони. Междувременно стана ясно, че над 60 делегати са отстранени от състава на конгреса на Българска социалистическа партия, който ще се организира идната събота и неделя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР