Зърната на зеленото кафе са непечени семена от растението Coffea

...
Зърната на зеленото кафе са непечени семена от растението Coffea
Коментари Харесай

Заменете обикновеното кафе със зелено и след една седмица няма да се познаете

Зърната на зеленото кафе са непечени семена от растението Coffea Arabica. По време на печенето се отстраняват естествените антиоксиданти, присъстващи в кафените зърна, което въобще не е от изгода за нашето здраве. Но защото тези зелените кафени зърна не минават през същата процедура, те се смятат за доста потребни за нашето общо здраве.

Предимства на зеленото кафе на зърна за здравето:

1. Богато на анти-оксиданти:
Зелените кафени зърна са богати на антиоксиданти, които понижават нездравословните резултати на свободните радикали в нашето тяло и се грижат за цялостното ни здраве. Редица изследвания потвърдиха, че суровите и непреработените зелени зърна имат 100% чиста хлорогенна киселина (CGA), която всъщност е естер на кофеиновата киселина със мощни антиоксидантни свойства.

2. Повишава метаболизма:
Хлорогенната киселина, присъстваща в зелените кафени зърна, също е известна като усилвател на метаболизма. Това усилва главно метаболитния % (BMR) на нашето тяло значително, което свежда до най-малко несъразмерното освобождение на глюкозата от черния дроб в кръвта.

3. Помага за изгаряне на непотребните мазнини:
Поради неналичието на глюкоза, тялото ни стартира да изгаря съхраняваните мастни кафези, с цел да извърши потребностите си от глюкоза. По този метод чистите зелени кафени зърна покачват опциите ни за изгаряне на мазнините и в последна сметка ни оказват помощ да се освободим от наднорменото тегло.

4. Потиска апетита:
Ако страдате от нараснал вкус, зелените кафени зърна могат да ви оказват помощ доста. Те потискат апетита и може да управляват нашите стремежи за храна и ни защищават от преяждане. Така че тялото ни стартира да изгаря мазнините и ние се отърваваме от спомагателното тегло.

Останалите изгоди от зеленото кафе, четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР