Заради тежката ситуация с коронавируса в Израел българските национали по

...
Заради тежката ситуация с коронавируса в Израел българските национали по
Коментари Харесай

Волейболистите ще са под карантина в израелски хотел, чакат ги 5 теста за COVID

Заради тежката обстановка с ковид в Израел българските национали по волейбол ще са под извънредно затегнат режим по време на европейската подготовка. От вторник до неделя идната седмица момчетата на селекционера Силвано Пранди ще спорят за квота с домакините и Австрия.

Националите ще бъдат карантинирани в хотела в Хадера, където ще са мачовете, и ще може да излизат от него единствено с цел да отидат в залата.

През идната седмица делегацията ни ще премине общо 5 PCR теста за ковид.

Първият ще е преди заминаването за Израел. Пътят до такава степен ще продължи почти цяла нощ. В понеделник вечерта групата лети за Истанбул. След престой там се качват на аероплан за Тел Авив.

При идването на летището в израелската столица предстоят нови проби за ковид. Оттам с рейс делегацията на България ще се насочи към Хадера. Този град се намира на към 45 км от Тел Авив и се чака, в случай че всичко е окей, българите да дойдат в него на разсъмване.

След това до края на седмицата всички ще минат още 3 теста за ковид, които ще бъдат правени през 2 дни. Първият мач на България е против Австрия на 13 януари. Ще се играе по 2 пъти с останалите противници.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР