Заради сложната епидемиологична обстановка ученическото състезание по програмиране CODE@BURGAS 2020

...
Заради сложната епидемиологична обстановка ученическото състезание по програмиране CODE@BURGAS 2020
Коментари Харесай

Ученическото състезание по програмиране ще се проведе онлайн

Заради комплицираната епидемиологична конюнктура ученическото съревнование по програмиране CODE@BURGAS 2020 ще се организира онлайн на 16 май. Организатори са Бургаският свободен университет и Община Бургас. Тази година следва неговото второ издание. 

В надпреварата по програмиране на езика C++ могат да вземат участие възпитаници (от 4 до 12 клас) от учебните заведения в Бургас, разпределени по възрастови групи. То им дава опция да ревизират в конкурентна среда качеството на подготовката си по информатика и какъв брой добре се оправят със дилемите по програмиране.

Форматът е новаторски за Република България, като се употребява електронна подготвителна спортна система за автоматизирано оценяване на решенията на дилемите, която е налична в интернет на адрес:http://spoj.bfu.bg.

Повече информация за присъединяване, правилник и условия са оповестени в формалния уебсайт на надпреварата: http://www.codeburgas.com.

Това е едно от събитията, които утвърждават престижа на Бургас като ново средище на осведомителните технологии. То заема своето почтено място в българския ИТ календар.

Организаторите насочат към бургаските възпитаници и учебни заведения общителна покана за присъединяване в надпреварата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР