Заради отменените полети хиляди пътници продължават да чакат и да

...
Заради отменените полети хиляди пътници продължават да чакат и да
Коментари Харесай

Снегът парализира европейски летища. Отменени влакове и блокирани...

Заради анулираните полети хиляди пасажери не престават да чакат и да спят на пода на летището.

 

Сняг в Южна Германия сковава въздушния и железопътния трафик на дълги дистанции в Мюнхен и сложи Бавария в капан.

 

Централната железопътна гара в Мюнхен беше претъпкана с блокирани пътуващи през днешния ден, откакто влаковете бяха анулирани, заяви Ройтерс.

 

Според немската метеорологична работа се чакаха 30-40 см сняг в Бавария за малко над 24 часа. Снегът беше съпроводен от поледици, а локалните медии оповестяват за голям брой пътни произшествия.

 

Българи са блокирани на летището в Мюнхен от дни поради снежна стихия, заяви NOVA.

 

" Има хора, които спят на летището от четвъртък. В събота беше блокиран целият град, само че през вчерашния ден имаше полети. В неделя към 150 българи ни изпратиха на закътан гейт с в допълнение влакче. През час ни споделяха, че ще ни дадат информация и по този начин и не излетяхме. Накрая ни споделиха, че самолетът е заледен и ще намерят нов. Това по този начин и не стана. Дадоха ни малко вода и десерт с изминал на валидност. Моят полет беше за събота в 07.00 ч. Към 01.00 ч. получих известие за анулация на полета ", описа Александър Бакалов в ефира на малкия екран.

 

Движението в съвсем цяла Европа беше блокирано в събота, откакто изобилен сняг покри градове след седмица на смъртоносни стихии.

Общо 760 полета са били наранени, съобщи агенция Франс прес.

 

Десетки полети от и към летище " Схипхол " в нидерландската столица Амстердам бяха анулирани през днешния ден поради снеговалеж, който се очакваше през вчерашния ден следобяд. 

 

Отменени полети поради снежното време имаше. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР