Заради обилния снеговалеж се ограничава движението на камиони над 12

...
Заради обилния снеговалеж се ограничава движението на камиони над 12
Коментари Харесай

Забраняват за камиони по пътищата от Русе към Разград и Велико Търново, катастрофа в Плевенско

Заради изобилния снеговалеж се лимитира придвижването на камиони над 12 тона по пътя Русе-Разград и Русе-Велико Търново на територията на Русенска област.

В Плевенско също продължава да вали сняг. Заради злополука е лимитирано придвижването по пътя I-3 Плевен - Русе в региона на Гривица.

Силният снеговалеж продължава в Плевенско. Всички компании са предизвестени овреме за него.

" Чистят, да. Всички са налице, връзка имат с иневститорските контроли. Те с контролите по договорите ",  сподели пред  заместник-кметът ннж. Владислав Иванов.

" Нашите машини към този момент чистят. Постоянно се изрива сняг, опесъчава се. Страничните улички, където са по кварталите, не знам дали ще могат всички сметосъбиращи камиони да стигнат до контейнерите, не знам там по какъв начин е, а да не приказваме за пресечките на " Девети квартал ", на " Дружба ", на " Сторгозия ". Иначе, в случай че приказваме за сметосъбирането, в нашия регион се оправяме за момента. Може да има усложнения в извозването на контейнерите по някои стръмни улички странички, по-тесни, където примерно има паркирани коли, има повече сняг. Там в случай че имаме усложнение в достъпа до контейнерите за сметосъбиращите камионите. Иначе, в снегопочистването в нашия регион, в индустриалната зона " Георги Кончев ", се оправяме за момента ", изясни шефът на една от компаниите - Иво Георгиев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР