Заради новината за развода с Джо Манганиело последните няколко седмици

...
Заради новината за развода с Джо Манганиело последните няколко седмици
Коментари Харесай

Том Круз и София Вергара - възможно ли между двамата да има нещо

Заради новината за развода с Джо Манганиело последните няколко седмици несъмнено не са от най-леките за София Вергара.

Двамата към момента прецизират в съда по какъв начин тъкмо ще разделят имуществото и активите си и не наподобява по този начин като че ли актрисата е подготвена да се впусне в нова връзка. Но може и да бъркаме.

Неизвестен източник твърди пред Heat Magazine, че за сърцето на София Вергара може да има един неочакван кандидат - Том Круз. Преди няколко месеца се говореше, че артистът се пробва да впечатли Шакира, която също претърпя тежка разлъка, само че нещата не са се получили.

Всъщност Круз и Вергара са надалеч от непознати, тъй като излизаха за малко през 2005 година, само че тогава той реши да даде късмет на любовта си с Кейти Холмс. Сега източникът твърди, че артистът постоянно е съжалявал за постъпката си и е решен да завоюва още веднъж София Вергара.

По това време Вергара не е давала индикации, че желае сериозна връзка, а се твърди, че е била уплашена от обвързаността на Том Круз със Сциентоложката черква. Въпреки всичко, двамата са останали положителни другари, написа Marca. Не е ясно дали в този момент сред актьорите ще се получи нещо, само че изказванията са, че има тъкмо такива индикации от страна на Круз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР