Заради много високите температури в Австралия бяха отложени мачове от

...
Заради много високите температури в Австралия бяха отложени мачове от
Коментари Харесай

Жеги до 44 градуса в Австралия, отмениха някои мачове от Аустрелиън Оупън

Заради доста високите температури в Австралия бяха отсрочени мачове от Откритото състезание на Австралия по тенис в Мелбърн, съобщи Ройтерс.

Днешният ден се чака да бъде най-горещият от десетилетие в австралийския град. Пожарната работа е в подготвеност, откакто през вчерашния ден температурите се покачиха до 44 градуса по Целзий, предава Българска телеграфна агенция.

" Мачовете от Големия шлем и от австралийските шампионати по тенис са анулирани на всички външни кортове на Мелбърн Парк и Албърт Ризърв ", оповестиха уредниците в обществените мрежи. Това е вторият ден, в който горещината се отразява на програмата на срещите по тенис, откакто през вчерашния ден за полуфиналния дуел при дамите бе затворен покривът на Род Лейвър Арена.

Високите температури не попречиха обаче на японката Наоми Осака да излезе тази заран на корта за подготовка преди съботния заключителен мач против чехкинята Петра Квитова.

В щата Виктория без ток за известно време останаха повече от 150 000 семейства и бизнеси, съобки ДПА.

Горещините и нарасналото потребление на климатици сътвориха проблеми за доставчиците на ток и се наложи за няколко часа да бъде прекратено електрозахранването на цех за алуминий в град Портланд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР