Заради имот в столичния квартал Сеславци, заместник-областният управител на София-област

...
Заради имот в столичния квартал Сеславци, заместник-областният управител на София-област
Коментари Харесай

Кметът на Созопол и зам.-областен управител подадоха оставки пред премиера

Заради парцел в столичния квартал Сеславци, заместник-областният шеф на София-област също подаде оставка. Тя е призната от премиера Бойко Борисов. Оставка от ГЕРБ подаде и отстраненият от съда кмет на Созопол Панайот Рейзи.

Според медийни изявления заместник- регионалният шеф на София-област Томи Николов е купил терен в Сеславци, който се води земеделска земя, на доста ниска цена и нелегално е построил върху него къща. Той изясни за " По света и у нас ", че ни си спомня какъв брой е платил за терена, тъй като го е взел преди 10-12 години.
Томи Николов: Това, което разясняваме е един терен, който е на края на Сеславци, отвън регулация, в който имаше една сграда - била е на телефоните някаква централа и изпод има бункер колосален - съществуваща тухлена. Тъй като там е терен със зелени връзки, може да се прави терен единствено обвързван с озеленяването - по тази причина взех решение да направя един култивиран център, т.е. бутнахме тухлите, бетоните от горната страна, оставихме единствено основата и върху него инсталирах дървено бунгало. Дървена структура без нито една тухличка.
Томи Николов изясни, че е изискал позволение от Столичната община за монтаж на преместваем обект и постройката му е била построена напълно законно.

Томи Николов: То не е довършено, правилно че е красиво, само че трябваше да направя някаква грозна колиба ли - не знам. То е планувано за уреди, за материали, химия, която ще бъде за този култивиран център.
Общата повърхност на дървената къща е 87 квадрата по думите на някогашния към този момент заместител регионален шеф.

Томи Николов: Във връзка с политическата хигиена, реших и написах тази оставка до премиера - тя си ми е персонална - по този начин съм решил. За това нещо имам безусловно всички изрядни документи - няма един сантиметър отклоняване от нищо. Тъй като има медийни изявления, повелята е ясна, би трябвало да подам оставка, до момента в който завърши инспекцията на ДНСК и т. н.
Томи Николов отхвърли и всевъзможни обвинявания свързани с имотното положение на фамилията му.

 Панайот Рейзи: Не съм подал оставка като кмет Панайот Рейзи: Не съм подал оставка като кмет
Община Созопол няма нищо общо с оставката на господин Рейзи, обявиха пред БГНЕС от Община Созопол. Панайот Рейзи не е подал оставка като кмет. По-рано обач...

А ден откакто съдът го в профил от служба, кметът на Созопол Панайот Рейзи, разгласи че подава оставка като ръководител на ГЕРБ в града.Това е станало след диалог с премиера и със заместник-председателя на Изпълнителната комисия на партията Димитър Николов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР