Заради дъжд и поледица са затворени всички пътища в област

...
Заради дъжд и поледица са затворени всички пътища в област
Коментари Харесай

Внимание: Огромни Ограничения По Пътищата На България! Току-Що Забраниха Категорично Движението На

Заради дъжд и поледица са затворени всички пътища в област Русе. Това заяви регионалният шеф на Русе Галин Григоров, представен от Българска телеграфна агенция.

Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост и по републиканските пътища в област Плевен.

Заради заплаха от поледици АПИ и КАТ приканват водачите на всички места в страната да карат извънредно деликатно и със съобразена скорост, без внезапни маневри.

Въведени са ограничавания за придвижване тежки камиони по пътищата

В област София краткотрайно се лимитира придвижването за МПС над 12 т по Автомагистрала " Хемус " в направленията Варна и Видин. Тежкотоварните коли се стопират в региона на Горни Богров.

В област Велико Търново се лимитира придвижването за МПС над 12 т по път I-5 Велико Търново - Русе, път I-3 Плевен - Бяла, път I-4 Ловеч - В. Търново и през Прохода на Република, заяви пресцентърът на Агенция " Пътна инфраструктура ".

В област Ловеч се лимитира придвижването за МПС над 12 т по път I-3 Ябланица - Плевен - Бяла и път I-4 п.в. Коритна - В. Търново.

В област Плевен се лимитира придвижването за МПС над 12 т по път I-3 Ябланица - Плевен - Бяла.

В област Търговище се лимитира придвижването за МПС над 12 т по по път I-4 Търговище - В. Търново в направление В. Търново.

В област Сливен се лимитира придвижването за МПС над 12 т по през " Котленски " проход.

В област Разград се лимитира придвижването за МПС над 12 т по път II-49 Разград - Търговище и по път III -204 Разград - Попово.

В област Шумен се лимитира придвижването за МПС над 12 т по път I-4 Шумен - Търговище в направлението Велико Търново.

Ограничава се придвижването на МПС над 12 т по републиканските пътища в област Видинпоради превалявания от мразовит дъжд и рискови поледици.

Поради ограничение на придвижването за МПС над 12 т в област Враца, се лимитира придвижването за МПС над 12 т по път I-1 (Е-79) Монтана - Враца в област Монтана. Изчакване на Обхода на Монтана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР