Заради Алена, онази гадателка с харизмата, дето ни пази, имаме

...
Заради Алена, онази гадателка с харизмата, дето ни пази, имаме
Коментари Харесай

Късметът се обръща с Ретроградния Меркурий, комуто не е вървяло – ще потръгне - slava.bg

Заради Алена, онази врачка с харизмата, дето ни пази, имаме основана превратна визия за Ретроградния Меркурий. Това не е единствено игра на думи. Трябва да се знае, че в астрологията нищо не е еднопосочно. Не е единствено неприятно. Напротив, може да се окаже за доста положително.

Ретроградните планети обръщат шанса. Особено Меркурий, който е знака на търговците и крадците, на хазарта и шанса. Да, на който е вървяло, от 17 юни до 12 юли и в няколкото дни по-късно ще има забавяния, загуби, неразбирателства. Но, комуто не са се получавали нещата, има огромен късмет в този момент да се оправят.
Какво имаме поради?

В региона на финансите е допустимо да ви върнат от дълго време дадени назаем пари. Дори да е понижена не с колкото би трябвало – 28%, а единствено с 10 на 100 от старите сметки към Топлофикация, отново не е зле. Но важи също за суми, предоставени на другари и познати. Или за отговорности към бизнеса ви от други компании.

Възможно е също да сте си казвали от началото на годината – по какъв начин е допустимо да ви се събере толкоз негатив на едно място, а тъкмо в интервала на Ретроградния Меркурий картината да се проясни и да стартира да се връща към естественото положение преди рецесията. Например да ви звънне остарял сътрудник, който да ви предложи нещо ново, да ви върнат на остарялата работа или да ви дадат покачването, което към този момент бяхте отписали, че в миналото ще се случи.

В региона на възприятията не се изненадвайте, в случай че ви звънне с опрощение или за изясняване на краткотрайно прекратени връзки някой човек, който като другар или повече е значим за вас – ще се окаже, че взаимната засегнатост е била негоден телефон или недоразбиране, а клетвите за безконечна омраза се обръщат. Думата „ никога”, също като думата „ винаги”, рядко се оказва реалистична. Много е евентуално да се свърже с вас и остаряло гадже, което има нови проекти за вас.

Някой от вашето минало сигурно ще мине през живота ви, както луната ще мине през слънцето в деня на затъмнението – 21 юни сред 8 и 10 часа. Затъмнение с 5 ретроградни планета, което не е по никакъв начин смешка работа. Но повече по тая тематика ще пишем в понеделник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР