Запознайте се със Степан, 25-годишен кафяв мечок, който живее в

...
Запознайте се със Степан, 25-годишен кафяв мечок, който живее в
Коментари Харесай

Запозвайте се, това е Степан. Той е на 25, играе във филми, обича мама и татко и е мечка…

Запознайте се със Степан, 25-годишен кафяв мечок, който живее в Москва със своите осиновители, Юри и Светлана Пантеленко. Въпреки впечатляващите си параметри (136 кг тегло в 2-метрово тяло), мечокът е доста завързан и общителен като „ наследник “ на фамилията.


В новото семейство Степан попаднал като 3-месечно мече. Той изгубил майка си и когато ловецът го намерил, бил доста слаб и отпаднал. По това време семейство Пантелененко се опитвало да има бебе за дълго време, само че без триумф. Решението да дадат дом на осиротялото животно било единомислещо.


Светлана и Юри работят като дресьори. Те настояват, че Степан е доста спокоен и другарски надъхан, тъй като е живял с хора още от детството си. „ Той е доста общителна мечка, а не нападателна. В продължение на 25 години, в никакъв случай не е ухапал никого „, споделя „ мама Светлана “.
Степан е завързан към новото си семейство, обича да се глези и да се прегръща, да играе на чист въздух, да седи с хората на дивана и да гледа телевизия.




Също по този начин, мечката оказва помощ в семейството: виж какъв брой ловко той напоява цветята. Мечката има добър вкус – дневно изяжда няколко кг зеленчуци, яйца и до 25 кг риба. За примерно държание му се дават бонбони. Степан в никакъв случай не е бил хранен със сурово месо, с цел да не разсъни в него инстинктът на див звяр.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР