Запознайте се с позата Надолу с главата“ - позиция, която

...
Запознайте се с позата Надолу с главата“ - позиция, която
Коментари Харесай

Най-трудната секс поза, която осигурява на жените мощен оргазъм

Запознайте се с позата „ Надолу с главата “ - позиция, която може да води дамите на седмото небе, уверени са специалисти

Добрият секс е една от предпоставките за здрава и щастлива връзка. 

Експериментите в леглото внасят спомагателна прохлада и тръпка в връзките сред мъжа и дамата, а изпробването на разнообразни секс пози води до нови чувства.

И до момента в който мисионерската, кучешката и 69 надълбоко са пуснали корени в половия живот на актуалните двойки, нови и надалеч по-сложни пози стават все по-популярни с примамливи обещания за мощни оргазми.

Запознайте се с позата „ Надолу с главата “ - позиция, която може да води дамите на седмото небе, уверени са специалисти.

Тази секс поза обаче може да се дефинира като една от най-трудните и може да се практикува само в случай че интимните сътрудници са в добра физическа форма.

Какво съставлява? Жената ляга по тил и се изправя като за поза „ Свещ “.

Необходимо е да свие леко краката си в колената.

Мъжът се нарежда над нея, стъпвайки покрай рамото й. Той би трябвало да придържа с ръце краката й за оптимално улеснение. Трябва да внимава обаче да не контузи кръста или врата й.

„ Тайната “ на тази поза е това, че кръвта слиза в главата на дамата, което носи чувството за доста мощен и паметен оргазъм.

Източник: една.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР