Запознати издават, че ралица Паскалева, която стана майка на втора

...
Запознати издават, че ралица Паскалева, която стана майка на втора
Коментари Харесай

Ралица Паскалева с личен шофьор

Запознати издават, че ралица Паскалева, която стана майка на втора рожба, е изкарала много тежко последния стадий от бременността си. заради тази причина изгубила пъргавината си и била тромава като мечка, поради, че качила повече от 10 кг. след фотосите на риалитито.

 

 

Именно поради наедрелия си стомах, актрисата избягвала да сяда зад кормилото и употребила услугите на персонален водач. В края на предходната седмица тя била видяна на шопинг в един от столичните молове, докъдето била закарана от персоналния й водач с джипа й „ Ауди “.

 

 

След като звездата обикаляла бутиците в границите на половин час, се върнала при возилото с чанта, върху която било отпечатано логото на китайски бранд. След като прибрала покупките си в багажника, Ралица се върнала назад, с цел да прегледа шоурума за масажни кресла. Компания й правела нейна другарка, която от самото начало пускала пиперливи смешки и по разбираеми аргументи те рядко пораждали усмивка на лицето на екранната доктор Стилянова от „ Откраднат живот “.

 

 

За шопинг тура, половинката на волейболиста Теодор Салпаров се била пременила в мрачно наследник костюм от две елементи. Сърдития си взор пък криела зад слънчеви очила на знаменит бранд.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ралица Паскалева актриса бременност раждане мечка тромавост Теодор Салпаров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР