Запознати издават, че плейбой №1 в тениса Григор Димитров, се

...
Запознати издават, че плейбой №1 в тениса Григор Димитров, се
Коментари Харесай

Бившата Лолита скочи в леглото на най-добрия приятел на Григор Димитров в тениса

Запознати издават, че плейбой №1 в тениса Григор Димитров, се е сдобил с нов звезден зет в дългия лист от звезди, с които е делял една и съща държанка.

Горещата мълва обикаля света на тениса в последно време, откакто някогашната му възлюбена Лолита Османова цъфна на влиятелния шампионат в Калифорния „ Индиън Уелс “, където взе участие и наш Гришо.

 

Този път обаче милионерската наследница се оказа в антуража, а по всяка възможност и в леглото на един от най-хубавите другари на нашенеца в тениса – руснакът Андрей Рубльов.

Отначало се появиха съмнения, че Гришо се е събрал с Лолита в слънчева Калифорния, откакто двамата се оказаха на едно и също място, едновременно.

 

Бившата Гришовица обаче бързо разплете интригата, появявайки се в ложата на съветския тенисист Андрей Рубльов. Двамата освен са сънародници, а и се познават от дълги години. Мълвата носи, че са и повече от другари, и разделят едно легло, въпреки публично към момента да не са се оповестили като двойка.

 

В тенис средите у нас разясняват, че по този начин се случват нещата и напомнят, че Гришо също не бил тъпана, когато залюбил Лолита, само че с появяването й в ложата на шампионата във Виена, замириса на обич.

Допълнителна пикантност на историята прибавя и фактът, че новият зет на Гришо минава за може би най-хубавия му другар в тениса. Двамата с Рубльов се четкат постоянно пред камерите, а преди време руснакът стигна още по-далеч, признавайки, че в случай че бил жена, щял да се влюби от раз в хасковския плейбой.

 

Към днешна дата Рубльов заби Лолита, само че забива ли по този метод нож в гърба на нашенеца?

Близки до Димитров коментират, че такива интриги рядко хващат място в звездния елит и двамата с Рубльов си остават близки.

 

В елитния тенис има цялостен куп играчи, които са баджанаци и нямат неприятни усеща, даже в противен случай – поддържат се. Нашенският плейбой също не прави изключение. Той е зет с огромна тенис фигура – известният Патрик Муратоглу, с който въртяха любовна случка с легендата в женския тенис Серина Уилямс. Това обаче въобще не им попречи на професионалните връзки.

 

На млади години Гришо даже бе част от влиятелната тенис академия на Муратоглу, а по-късно американецът му стана и персонален треньор за известно време. И до ден сегашен двамата поддържат другарски връзки.

 

Звездният лист с баджанаци на Григор, включва и куп звезди отвън тениса. Освен нашенеца и Муратоглу, Серина е прекарала още известния рапър Дрейк, както и някогашната НБА звезда Амари Студемайър.

 

По-късно Григор стартира връзка с Мария Шарапова, която преди него мачкала чаршафите с фронтмена на групата Maroon5 – Адам Лавин.

След това хасковлията наследи международния първенец от Формула 1 Люис Хамилтън в леглото на певицата Никол Шерцингер. Покрай последната си сериозна връзка с влашката сексбомба Мадалина Геня, стана ясно, че хасковлията е зет и с цяла камара холивудски звезди, в това число и Леонардо ди Каприо.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР