Запознах се с Кирил Петков в студиото си, тогава той

...
Запознах се с Кирил Петков в студиото си, тогава той
Коментари Харесай

Ето как Слави Трифонов е записал Кирил Петков в телефона си

Запознах се с Кирил Петков в студиото си, тогава той популяризираше пробиотик. Така съм го записал и в телефона си – Кирил Петков пробиотик. Това съобщи в 90-минутно изявление за Дарик радио по всички горещи тематики водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.



Той още веднъж описа по какъв начин, откакто е спечелил изборите, е предложил на Кирил Петков да остане министър, само че той му сложил изискване Асен Василев да вземе Министерство на финансите. „ След това пристигнаха с Асен Василев офиса ми в НДК и организирахме диалог за това да има държавно управление. Те предложиха тези министерства, може би дружно сме стигнали до извода кои министерства какви да бъдат.



Нямаше напрежение тогава. Но те са доста гъвкави. Говорят с готовност нещо да се случи, а след това не го вършат. Петков е прочувствен, а Василев еластичен във връзка с това да стане нещото, показа Слави Трифонов.

Тези хора не стават за ръководство на страна, би трябвало да стоят оптимално надалеч от власт ”, безапелационен бе Трифонов.

Тези хора не стават да се занимават с власт и с ръководство на страна. Те би трябвало да стоят надалеч от властта, оптимално дълго време. Не би трябвало да се занимават с власт. Никога – няколко пъти сподели Трифонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР