Заповед за забрана на културни и обществени прояви, както и

...
Заповед за забрана на културни и обществени прояви, както и
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора издаде заповед за превантивни мерки срещу разпространение на коронавируса

Заповед за възбрана на културни и публични прояви, както и за организирането на спортните събития без аудитория издаде довечера кметът на Стара Загора Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен, оповестиха от общината.

Заповедта е мярка против разпространяването на ковид. Забраняват се всевъзможни всеобщи мероприятия, в които вземат участие деца. Препоръчително е още и ограничението на частните прояви с всеобщ темперамент - навън и на закрито. В общинската администрация, до второ разпореждане, няма да има приемни дни или "Отворени порти " за жители, а в Центъра за услуги и информация ще бъдат нараснали ограниченията за биологична сигурност при обслужване. Препис от заповедта е връчен за сведение и осъществяване на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи, на кметовете и кметските наместници в община Стара Загора, на шефа на РЗИ, на регионалния шеф. Контролът по осъществяването на заповедта е предоставен на отрасловите заместник-кметове и на секретаря на община Стара Загора.

4 случая на ковид у нас! Сред инфектираните има здравно лице

Утре ще бъде оповестен и публикуван график за онлайн приемни дни на кмета Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен, зам.-кметовете, основния проектант и секретаря на общината.

Вижте какви ограничения взима страната за справяне с коронавируса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР