Заподозряна за убийството на актрисата Виолета Донева е нейна близка

...
Заподозряна за убийството на актрисата Виолета Донева е нейна близка
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за смъртта на Виолета Донева

Заподозряна за убийството на актрисата Виолета Донева е нейна близка родственик с психологични проблеми.

Сигналът за убийството е подаден на 22 октомври. То се случва в дома ѝ в столичния квартал " Изток ". Актрисата е открита в коридора на жилището си с прободни рани и със следи от душене.

Засега арестувани за закононарушението няма. Пред Bulgaria ON AIR синът ѝ Иво Стайков не пожела да разяснява случилото се.

" Води се следствие от способените органи, когато бъдат открити причинителите и има присъда, ще се знае кой какво е направил ", сподели Стайков.

Според наши източници измежду обвинените са близки родственици на актрисата - нейната внучка или племенницата ѝ. През последните дни пред блока е имало непрекъснато полицейско наличие. В последните месеци Донева била съкрушена след гибелта на брачна половинка си - някогашният баскетболист Атанас Грънчаров.

От прокуратурата разпространиха информация, че не е ясно по кое време тъкмо е осъществено убийството, само че изключиха версията, че става въпрос за заможен спор. В обществените мрежи министърът на културата проф. Велислав Минеков написа, че е разтресен от новината за убийството на Виолета Донева:

Няма думи, с които да се опише тъгата от загубата на един без време пресечен пълностоен живот, отдаден на българската просвета, на българския спектакъл

Домът на убитата остава запечатан от проверяващите.

Виолета Донева ще бъде запомнена със 19-те си функции в български филми и десетки театрални постановки. Актрисата е притежател и на медал " Кирил и Методий " Втора степен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР