Полицията в Сиатъл арестува заподозрян за кражба с взлом, открит да пръска бензин в гаража на жертвата, видео от бодикамера показва

...
Заподозрян за кражба с взлом в Сиатъл е открит да
Коментари Харесай

Заподозрян за кражба с взлом в Сиатъл е открит да поглъща бензин в гаража на жертва, след като полицаи са проникнали през входната врата на дома, за да защитят 17 -годишно момиче, което е било само вътре, съобщиха властите в сряда.

Бащата на тийнейджърката се обадил на 911 около 11:30 сутринта в петък, за да съобщи, че дъщеря му го е предупредила за мъж с дървена пръчка, който се опитва да нахлули в дома им в блок 8400 на 5th Avenue Southwest, каза полицията в Сиатъл.

Когато полицаите пристигнали, тийнейджърът бил твърде уплашен, за да отвори вратата и да ги пусне вътре, според отдела.

Когато полицаите чули „силни тропащи звуци“, идващи от вътрешността на дома, полицията каза, че са нахлули през входната врата от „страх за безопасността на живота“ на тийнейджърката и започнали претърсване.

Полицаите открили заподозрения първо в колата на собственика, паркирана в гаража. Заподозреният беше видян да държи газова туба и чук в скута си.

Кадри от бодикамера, носена от полицай, показват как заподозреният отказва да се подчини на командите да излезе от превозното средство и вместо това започва да пие от тубата с газ.

Заподозреният плисна бензин, докато полицаите му извикаха множество команди да напусне колата, показва видеото. След това полицаите счупиха прозореца от страната на водача и издърпаха мъжа от шофьорската седалка.

Извън колата заподозреният продължи да оказва съпротива на полицаите, но в крайна сметка беше задържан, полицията каза.

След като заподозреният беше задържан и му беше оказана медицинска помощ на място, полицаите намериха тийнейджърката на втория етаж на дома и я придружиха на безопасно място.

Заподозреният, идентифициран само като 40-годишен мъж, беше арестуван за кражба с взлом и настанен в затвора на окръг Кинг.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР