Заподозреният за убийството на таксиметров шофьор на пътя от село

...
Заподозреният за убийството на таксиметров шофьор на пътя от село
Коментари Харесай

Убиецът на таксиметровия шофьор край Разград се прибрал със случайно преминаващ автомобил

Заподозреният за убийството на таксиметров водач на пътя от село Дянково към Разград се прибрал в града със инцидентно преминаващ в региона на закононарушението автомобил.

Мъжът бил видян от шофьорка, която се оказала в региона, заяви БТВ.

Жената спряла, с цел да попита дали е станал пътен случай и дали може да помогне. Тя е откарала хипотетичния причинител на убийството до Разград, като е помислила, че той е водачът на авариралото такси. Мъжът бил към 30-годишен, турскоговорящ. Качил се в колата, седнал на задната седалка, дамата го оставила в централната част на града, по него нямало забележими следи от кръв или пострадвания.

Убиецът на таксиметровия водач е бил сниман от видеокамера. Записът е публикуван измежду всички таксиметрови водачи в града, а съгласно полицията е прочут обвинения, който се търси.

Сигнал за случая е подала жена, която е предходна около таксиметровата кола. Полицията открива тялото на 63-годишния водач от Разград на осем метра от колата. Той е бил с две прободно-порезни рани във врата.

По първична информация той е качил мъж от автогарата в Разград, който изискал да бъде закаран до село Дянково.

Жената подала сигнала в полицията, е откарала хипотетичния причинител на убийството до Разград, като е помислила, че той е водачът на авариралото такси.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР