Заподозреният от 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство над

...
Заподозреният от 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство над
Коментари Харесай

Жерар Депардийо проговори за обвиненията в изнасилване

Заподозреният от 2020 година в обезчестяване и полово посягане над актрисата Шарлот Арну артист Жерар Депардийо отхвърли обвиняванията в неделя, наричайки ги " линч, оркестриран от медиен съд ", оповестява задграничната преса.

" Вече не мога да се съгласявам с това, което слушам, с това, което чета за себе си от няколко месеца. Мислех, че не ми пука, само че не, в действителност не. Всичко това ме визира. Още по-лошо, отблъсква ме ", написа 74-годишният актьор в отворено писмо, оповестено в раздела за отзиви на вестник " Le Figaro ".
-->
Дългият му прочувствен текст, наподобяващ на поема, съставлява първото изявление на легендата на френското кино след публикуването на нови свидетелства против него от проверяващия уебсайт " Mediapart " напролет.

" Никога, в никакъв случай не съм малтретирал жена ", написа той.

Без да я посочва, той атакува колежката си, която подаде тъжба против него за две изнасилвания през 2018 година

Според него " Жената пристигна за първи път в къщата ми, пристъпи леко, влезе в стаята ми по лично предпочитание. Днес споделя, че е била изнасилена там. Никога не е имало насила, принуждение или спор сред нас ", твърди той и продължава: " Ако, мислейки си, че пребивавам сегашното интензивно, съм наранил или шокирал някого, то аз в никакъв случай не съм си и помислял да направя нещо неприятно и ви апелирам да ми простите, че се държах като дете, което желае да забавлява хората ". " Не съм нито изнасилвач, нито див звяр ", упорства носителят на премия " Сезар ".

Жерар Депардийо беше упрекнат на 16 декември 2020 година за " обезчестяване " и " полово посягане " след тъжба от актрисата, която заяви за две похищения над нея в дома на звездата в Париж в края на август 2018 година През лятото на 2020 година тя издейства следствието, в началото закрито от парижката прокуратура през юни 2019 година, да бъде поверено на съдия-следовател.

През април " Mediapart " разкри свидетелствата на други 13 дами, които упрекват Жерар Депардийо в полово принуждение. По време на тези разкрития прокуратурата в Париж уточни, че " не е получила никакви нови тъжби досега ", предава Българска телеграфна агенция. Прокуратурата посочи още, че следствието, почнало през юли 2020 година по тъжба на тази актриса, продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР